UniCredit Banka je banka godine u BiH

UniCredit Banka sa zadovoljstvom je objavila da joj je i ove godine magazin “The Banker” dodijelio nagradu “Banka godine” u Bosni i Hercegovini za 2018. godinu.

Osvajače nagrade “Banka godine”, koja se smatra standardom za bankarsku izvrsnost, odabrao je međunarodni žiri koji je ocjenjivao konkurentne banke i njihovu sposobnost ostvarenja prinosa, postizanja strateške prednosti i opsluživanja potreba tržišta.

Procjena je izvršena tijekom razdoblja od siječnja 2017. do lipnja 2018. godine.

Ovakve rezultate uspjeli smo postići zahvaljujući predanosti svih naših zaposlenika, ali i izuzetnoj lojalnosti naših klijenata, na čemu smo im veoma zahvalni. Njihovo povjerenje nas obavezuje da kontinuirano radimo na isporuci proizvoda i usluga vrhunske kvalitete, izjavio je Dalibor Ćubela, predsjednik Uprave UniCredit Bank Mostar prilikom preuzimanja ove vrijedne nagrade.

Jean Pierre Mustier, izvršni direktor UniCredita ovom prilikom je izjavio: Veoma smo ponosni što nas je The Banker proglasio “Bankom godine” u Bosni i Hercegovini. Uz naše dobre rezultate, ovo je potvrda da je naš Transform 2019 na dobrom putu. Cilj nam je biti najinovativnija banka u zemlji, kontinuirano ulažući u digitalizaciju, kako bismo pružili najbolje našim klijentima, ali i našim zaposlenicima.

Uz ovogodišnju titulu “Banke godine” u Bosni i Hercegovini, UniCredit je također priznat kao “Banka godine” u Italiji, te kao najbolji pružatelj deviznih usluga za 2019. u Italiji i Austriji od strane Global Financea.

O banci

UniCredit Bank d.d. Mostar je registrirana poslovna banka sa sjedištem u Bosni i Hercegovini. ukupnom aktivom od 5,6 milijarde KM i kapitalom od 823,4 milijuna KM, Banka danas posluje kroz mrežu od 76 poslovnica koja pokriva čitav teritorij Bosne i Hercegovine, što proizvode i usluge UniCredit Bank čini dostupnim svakom klijentu, u svim većim gradovima i mjestima u Bosni i Hercegovini. UniCredit Bank je vodeća banka u Bosni i Hercegovini po većini pokazatelja poslovanja.

UniCredit Bank pruža cjelokupnu paletu bankovnih usluga koje uključuju poslovanje s pravnim osobama, građanima i financijskim institucijama, poslovanje s inozemstvom, te usluge investicijskog bankarstva. Svoj poslovni uspjeh temelji na kontinuiranom podizanju kvalitete usluga i kreiranju proizvoda prema potrebama financijskog tržišta, pri čemu u središte svog poslovanja uvijek stavlja klijenta.

Grupa UniCredit

Strategija Grupe jasna je i dugoročna: UniCredit je i ostat će jednostavna uspješna Paneuropska komercijalna banka, s potpuno potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 26 milijuna klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, središnjoj i istočnoj Europi.

UniCredit svojim klijentima nudi domaću i međunarodnu ekspertizu, pružajući im pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kroz svoju europsku bankarsku mrežu: Italija, Njemačka, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Mađarska, Rumunija, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija i Turska.

Oslanjajući se na međunarodnu mrežu predstavništava i filijala, UniCredit posluje s klijentima i u drugih 18 svjetskih država. Grupa UniCredit u Bosni i Hercegovini djeluje kroz dvije banke UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka, te kroz UniCredit Leasing.

UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka, sa tržišnim udjelom aktive od 24,1 % i ukupnim kapitalom od 935,5 milijuna KM, pozicioniraju Grupu UniCredit u Bosni i Hercegovini kao vodeću banku na lokalnom tržištu.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.