Umro je najslađi pas na svijetu – slavni Boo

Pas koji je prozvan najslađim na svijetu, slavni Boo, koji je imao milijune obožavatelja na svom profilu na Instagramu, umro je u 12. godini

U petak je vlasnik najslavnijeg pomeranca na svijetu na svom Facebook profilu objavio: S najvećom tugom želio sam podijeliti s vama da je Boo preminuo u snu rano jutros. Naša obitelj je slomljena, ali pronalazimo utjehu u tome da ga više ništa ne boli.

Preslatki Boo postao je najpoznatiji i najomiljeniji ljubimac na društvenim mrežama s preko 16 milijuna pratitelja.

Nažalost, slatki je poderanac imao problema sa srcem, tvrde njegovi vlasnici koji su, osim njega imali i psa Buddyja.

Buddy je bio Booov najbolji prijatelj, a umro je prije godinu dana.

Boo je pokazivao simptome problema sa srcem. Mislimo da mu je srce puklo kad nas je Buddy napustio. Postao je jako tužan i napustio nas ni godinu dana nakon Buddyja, napisao je vlasnik i dodao: Boo je donio toliko veselja ljudima diljem svijeta, a bio je najsretniji pas kojeg sam upoznao. Tako drag i umiljat da ga nije bilo potrebno ni dresirati, piše Tportal.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

buddy’s teaching me how to put on a good game face. not gonna lie … i may need a few more lessons.

Objavu dijeli Buddy Boo Blue Benny (@buddyboowaggytails)

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Više se isplati reć za psa da je umro nego za čovjeka!! A pas koliko god je vlasnik kritičan i bahat prema njemu on vraća dobrim, a čovjek koliko god bio dobar prema čovjeku veće ćeš govno pojest jer svi su sebični i praznovjerni. Čovjek ima dušu, ali ako ćemo iskreno ima dušu veću pas jer je jako dobar prijatelj za razliku od ljudi.. Ne gleda sve površno i više je zahvalan od čovjeka. I usput da kažem ono što kod čovjeka kada netko ode ili umre bude poslje smrti dobar čovjek ljudina ipo, a dok je bio živ bio je ovakav il onakav nemojte govoriti o nečem u čemu nemate iskustva. Dobar čovjek koliko god upoznaje loše ljude sve više voli životinje i njima bude odaniji nego ljudskom biću. Budite iskreni do kraja ako ste ljudi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.