Umrla 4-mjesečna beba od pelenskog osipa

Oči djeteta bile su otvorene, zurio je u prazno, izjavila je medicinska sestra na suđenju za ubojstvo Sterlinga Koehna, četveromjesečne bebe koje su djelatnici hitne pronašli mrtvog u stanu njegovih roditelja, Zacharyja Paula Koehna i Cheyanne Harris.

Dječakovo tijelo pronađeno jekrajem kolovoza 2017. godine u stanu njegovih roditelja u Alta Visti, gradiću u saveznoj državi Iowi, a kada su djelatnici hitne pomoći  maknuli pokrivač s kojim je dijete bilo pokriveno, počeli su izlaziti crvi.

Par je imao još jedno dijete, dvogodišnju djevojčicu, koja je bila u stanu kada je Sterling pronađen mrtav, a ona je bila u dobrom stanju i navodno je dobivala odgovarajuću skrb.

Tužitelj Coleman McAllister na sudu je rekao da je dječak na sebi imao istu pelenu gotovo dva tjedna.

Umro je zbog pelenskog osipa. Da, dobro ste čuli, pelenskog osipa, izjavio je tužitelj.

Pelena je bila potpuno natopljena izmetom i urinom, što je privuklo kukce koji su polagali jaja iz kojih su se razvili crvi. Sterling Koehn zbog toga je dobio teški pelenski osip, a kroz ozlijede na koži u organizam je ušla bakterija Escherichia coli, izjavio je.

Oba roditelja uhićeni su i optuženi su za ubojstvo i zanemarivanje zdravlja djeteta sa smrtnim ishodom, piše Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.