Umirovljenik ubio sina, suprugu i šogora, ranio snahu, pa izvršio samoubojstvo u crkvi

U selu Barič u općini Golubac, 76-godišnji Božidar D. ubio je danas iz pištolja suprugu Radu, sina Miroslava i šuraka Pavla, a ranio snahu, nakon čega je izvršio samoubojstvo, izjavio je za Tanjug načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić. Motiv ovog zločina je navodno svađa oko TV antene.

Prema njegovim riječima, višestrukom ubojstvo je prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je Božidar D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

“Provjerama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj obitelji do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Riječ je o uglednoj obitelji solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina”, kaže Lazić.

On je naveo i da je Božidar D. bio austrijski umirovljenik. Nakon trostrukog ubojstva, Božidar D. izvršio je samoubojstvo pucajući sebi u glavu u okolici seoske crkve.

“Pripadnici MUP-a su na terenu i u tijeku je očevid”, rekao je Lazić.

Neslužbeno, njegov krvavi pir je išao ovako: prvo je ubio šogora na ulici, pa je ranio sina i snahu. Tada je krenuo na suprugu Radu, koja je pobjegla kod svojih roditelja. Međutim, tu ju je stigao i ubio.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.