Umirovljenik iz Zagreba osvojio skoro 800.000 KM: “Živjet ću isto”

Otkako sam se u veljači registrirao, igram isključivo na internetu. Tko bi više izlazio iz kuće samo da odigra, ovako je puno jednostavnije, rekao je Hrvatskoj lutriji ovaj 68-godišnjak.

Moram priznati da sam se uspio registrirati tek nakon nekoliko pokušaja. Svaki put kad sam pomislio da imam dobro korisničko ime, pokazalo se već zauzetim. U jednom sam trenutku odustao, ali na nagovor okoline ponovno pokušao i na kraju uspio, rekao je igrač kroz smijeh.

“Da se nisam nadao, ne bih ni igrao”

I on je, kao im mnogi drugi koji su osvojili milijunske dobitke, izrazio je želju da ostane anoniman.

Da se nisam nadao, ne bih ni igrao, no nisam mislio da ću dobiti. Do sada sam osvajao niže dobitke na Eurojackpotu, jednom sam imao četiri pogođena broja, a nekoliko puta po tri. Kad je postojala Sportska prognoza, to sam volio odigrati. No, to je bilo jako, jako davno i samo vam pokazuje koliko dugo igram – smije se živahni igrač i dodaje: ‘Uvijek igram dvije kombinacije quick pick za 30 kuna, a osim Eurojackpota igram i Loto 7/39. Za sedmicu imam brojeve, no nisu u pitanju neki važni datumi ili obljetnice. Odabrani su bez razloga i sad su već dugi niz godina moja kombinacija.

“Nikome nisam rekao za dobitak, a mislim da ni neću…”

Na pitanje kako je saznao za dobitak rekao je: Nikad ne pratim izvlačenja, a rezultate provjerim na internetu.

Plan je da plana nema. Nastavljam živjeti istim stilom života i navike neću mijenjati. I dalje ću voziti stari auto, samo ću ga sada lakše popraviti. Igrat ću kao da nisam osvojio, a ovaj iznos bit će na sigurnom i koristit ću ga po potrebi. Ono što me najviše veseli je osjećaj sigurnosti za budućnost i to što više ne moram misliti o tome hoće li mi mirovina biti dostatna za taj mjesec ili ne. Za sada nikome nisam rekao za dobitak, a mislim da će tako ostati i dalje, kazao je dobitnik za Hrvatsku lutriju, piše 24sata.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.