Ultra ponovno u Splitu

ULTRA Europe festival idućeg se ljeta vraća u Split, a održat će se od 8. do 10. srpnja na Parku Mladeži, nakon čega će se preseliti na Brač, Hvar i Vis​, objavio je u ponedjeljak organizator festivala.

​Osmo izdanje festivala ​započet će u četvrtak, 7. srpnja, na rasporedu ​je ​Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni ULTRA Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja.

​Potom slijedi ULTRA Brač, koji će se održati u 585 Clubu​, a ujutro 12. srpnja​ odlaze na Hvar. Tamo će se popodnevni beach party ​održati na Paklen​im oto​cima, gdje će se osim programa ULTRA Beach održati i večernji program Resistance Hvar, u Carpe Diem Beach Clubu.

Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja, u intimnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica.

​Festival ULTRA Europe dio je velike ULTRA Worldwide obitelji koja se, nakon velike stanke, vraća jača nego ikad. Novogodišnji Resistance u Sydneyju rasprodan je u samo nekoliko dana, u tijeku su završne pripreme za Ultra Music Festival u Melbourneu, a povratak festivala na mjesto gdje je sve i počelo, u Bayfront Park u Miamiju, od 25. do 27. ožujka, navodi organizator.

​​Osmo izdanje održat će se uz podršku Vlade, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz Covid-19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje, kaže se u priopćenju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ultra Europe (@ultraeurope)

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Karačić)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.