Ulaganje u idealan razglas: Pecara dobiva nove zvučnike – Jabuka.tv

Ulaganje u idealan razglas: Pecara dobiva nove zvučnike

Stadion Pecara u ponedjeljak će dobiti novo ozvučenje, što će s nedavno postavljenim LED semaforom dodatno poboljšati infrastrukturu na travnjaku Plavo-bijelih.

Širokobriješki klub koji je pobjedom protiv zeničkoga Čelika u ponedjeljak zauzeo prvo mjesto Premijer lige BiH ovu investiciju samostalno financira.

Dugo nismo bili zadovoljni ozvučenjem na pojedinim dijelovima stadiona i to smo rješavali na razne načine. Ovim pothvatom to namjeravamo riješiti na idealan način. Postavit ćemo osam zvučnika na sjevernoj i četiri na južnoj tribini, a sve skupa koštat će nas oko 30.000 KM, izjavio je za portal Jabuka.tv Zoran Bubalo, direktor NK Široki Brijeg.

Nova investicija nastavak je ulaganja u infrastrukturu nakon postavljanja LED semafora.

Nakon instalacije novih semafora razglas nam se više nije uklapao i ovim pothvatom cjelokupnu infrastrukturu podižemo na višu razinu. Planiramo još reflektore popuniti određenim brojem svjetiljki i tako poboljšati rasvjetu, koja trenutno nije na najvišoj razini. Tada bi se zadovoljili novi uvjeti u postroženoj UEFA 3 kategoriji u Europi, dodao je Bubalo u izjavi za portal Jabuka.tv.

Završeni radovi na postavljanju LED semafora na Pecari

Kako je objasnio direktor širokobriješkog kluba, Europa je donijela više novih uvjeta za ovu UEFA-inu kategoriju. Među njima su prostorije za ekipe hitne pomoći i druge specijalizirane prostorije, brojači na ulazima na stadion, istaknutije mjesto i bolje opremljena VIP loža.

Inače se traži i grijanje terena, ali nama zbog mediteranske klime to možda neće biti potrebno. Ipak, u skorije vrijeme u našem Kampu “Musa-Karačić” planirana je i promjena umjetne trave, što je i svojevrsno ulaganje u omladinski pogon, zaključio je Zoran Bubalo za portal Jabuka.tv.

Radovi na postavljanju 12 zvučnika na Pecari započeli su u ponedjeljak, a izvodi ih tvrtka Brothers export-import d.o.o. iz Ljubuškoga.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Cestitke , svaka cast , proba protiv Radnika a svecano pustanje Europska utakmica da se dobro cuje uz dobro,navijanje na tribinama. Lipo treba zaokruzivati Pecaru, iskoristiti dizalicu i staviti limovevi odmah iskoristiti prostor za reklamu kada se ima vozilo sa dizalicom. Ljepo bih se popunijo prostor ispod krova. Treba Pecaru usminkati , najljepsi stadion , koji ima dusu.

    • limovevi.ljepo bih se popunijo??To su namjerne greške da neko pomisli da nisi ti?Ti si poznat po urednom pravopisu do sada ali sa naivnim razmišljanjem.

  • Ma to je dobra ideja.Bolje nego da ste za te novce doveli 2 igrača iz Hrvatske.Tako to Šilić radi.Dobijemo 2 pojačanja za 120000Kuna.

  • Ako Zrinjski udje u grupnu fazu dali može igrati na pecari?Ima li stasion sve uvjete?Ako ima rujevica zašto ne i pecara.

    • Nema uvjete, niti ima ikakvih sansi da se na Pecari zaigra skupina EL. Prvo, stadion nema dovoljan kapacitet, trazi se 8000 sto Rujevica ima, a Pecara ni uz pomoc trikova ne moze imati toliki kapacitet… Dalje, parking, Pecara ga nema nikako, Rujevica ima… Ima mali milion stvari koje se na nasoj Pecari nazalost ne mogu napraviti da bi se dobila licenca za grupe

  • Dobro pitnje jer ako mogu Zrinjski najvjerovatnije ulazi u grupnu fazu.Ako nemož onda i šta će im jer Split je daleko.Bugari će malo pogurati i Uefina posla su to.Mora i BiH Jednom probiti.Mislim da nemož igrat na pecari.

  • HŠK Zrinjski će ući u skupni dio Europske lige kad na vrbi rodi grožđe. I to obilato rodi. Nemam ništa protiv Zrinjskog, ali ovo je realnost.

  • Gledaj stari zvučnici su bili dotrajali, gledaj kada postave nove biti će užitak gledati utakmicu kažem ti ja, jer gledaj ako je akustika dobra zadovoljna je publika kažem ti ja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.