Ukrali mu janje pa pokušali pobjeći s Yugom 45

Nevjerojatnu intervenciju imali su pripadnici PS Rama u četvtak navečer kad im je se jedan muškarac obratio kako bi prijavio krađu janjeta s njegovog stada na livadi.

Oko 22:50 sati u PS Rama obratio se A.P.(1976) i prijavio da su S.H.(1986) i S.H.(1988) otuđili janje iz stada na livadi u mjestu Šćipe te se udaljili sa vozilom “Yugo 45”.

Prijavitelj je spriječio iste u bjegstvu i zadržao ih do dolaska policije. Osobe su lišene slobode, a vozilo je, zbog neposjedovanja potrebne dokumentacije, izuzeto i smješteno u krug PS Rama. Upoznat Odjel kriminalističke policije i tužitelj.

Isti dan oko 14 sati patrola policije PU Konjic je u Ulici Maršala Tita zaustavila i kontrolirala vozilo marke “Opel Zafira” kojim je upravljao D.M.(1975) iz Konjica. Isti je tom prilikom dragovoljno predao jedan smotuljak sa sadržajem praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin. Osoba je zadržana radi kriminalističke obrade.

Iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je šest prijava, od čega na području Mostara pet i na području Rame jedna.

Nije bilo prekšaja javnog reda i mira.

Zabilježeno je i 10 prometnih nezgoda i to na području Mostara pet, na području Konjica i Čapljine po dvije i na području Neuma jedna u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)