Uhvaćeni kradljivci PTT kabla iz HT-ovog skladišta na Trnu (ŠB)

U petak u 03:20 h policijski službenici PU Široki Brijeg, prilikom vršenja kontrole prometa, zaustavili su i kontrolirali motorno vozilo marke VW Passat, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao M. A. (24), i u kome su se nalazili S. N. (21) i A. A. (20), svi iz Viteza.

Nakon što su vizualnim pregledom vozila uočili veliku količinu PTT kabela te alat podesan za krađu kabela (sjekiru, kliješta) policijski službenici lišili su slobode navedene osobe i priveli ih u službene prostorije PU Široki Brijeg.

Ranije iste noći zaprimili smo prijavu da su nepoznati počinitelji provalili u centralno skladište HT Mostar, koje se nalazi u mjestu Trn, te da su iz istoga otuđili veću količinu PTT kabela.

Navedeno vozilo, alat za sječenje kabela kao i sam pronađeni kabel privremeno su oduzeti uz izdanu potvrdu, a nad M. A. (24), S. N. (21) i A. A. (20) izvršena je kriminalistička obrada tijekom koje su priznali da su provalili u centralno skladište HT Mostar, te da su iz istoga otuđili veću količinu PTT kabela.

PU Široki Brijeg podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M. A. (24), S. N. (21) i A. A. (20) zbog osnova sumnje da su na opisani način počinili kazneno djelo Teška krađa iz čl. 287. KZ-a FBiH. (abcmagazin.info)

10 komentara

  • Laž, laž i laž, nisu to balidžani organizirali već naši momci otprije poznati policiji, ali to se ne smije napisati, jer u Širokom ne postoje lopovi, mi smo svi pošteni…a da, jesu li balidžani ukrali mariji ljekarnici audija??????

  • Ima li kakva medalja za policiju, ipak su uhvatili kriminalce?! Lovi li itko onog mamlaza Lijanovića? Gospodo policajci svi već znaju da je prozvan za utaju poreza, zapravo sitnica, nekih 70 000 000 KM. Svaka čast drugovi policajci, svi smo ponosni vašim ulovom. Rješavate nas krupnog kriminala, svi mirno spavamo znajući da nad pravnim poredkom budno bdije naše sudstvo i policija! Zahvalni građanin…

  • sve je postalo pepeo i dim otkako si draga otišla sa njim aaaaaaaaaaa, mujo kijue konja po mjesecu mujo kuje a majka ga kune siiiiiineeeee muuuujjjjoooooooooo živ nebio majjciiiiiiiiii

  • Tako su mom susjedu ukrali auto, nazvali ga isti dan da donese 10 000 eura na neko brdo pored Nikšića. Kad je stigo tamo, kružio, kružio, da bi blizu tog mjesta naišao na policijsku patrolu. Pametnom dosta.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.