Uhićene tri osobe, otkriveno 16 kg kanabisa

Policija je uhitila tri osobe kod kojih je pronađeno oko 16 kilograma kanabisa i oružje, priopćeno je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Tuzlanske županije (TŽ).

Uhićene osobe čiji su inicijali A.Š., J.M. i E.T. će nakon kriminalističke obrade biti predane Županijskom tužiteljstvu Tuzla zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, piše Srna.

Pripadnici MUP-a TŽ u suradnji sa pripadnicima Policijske uprave Bijeljina pretresli su četiri lokacije – tri na području Lukavca i Gračanice u FBiH, a jednu na području općine Pelagićevo u Republici Srpskoj.

Prilikom pretresa na području općine Pelagićevo pronađeno je oko 15 kilograma kanabisa, četiri stabljike kanabisa i pištolj sa streljivom.

Na području Tuzlanske županije pronađen je kilogram kanabisa, pištolj sa dva okvira i 35 komada streljiva.

Ova aktivnost policije nastavak je ranije započete akcije na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga na području Tuzlanske županije, u okviru koje je u ranijem periodu pronađeno više od osam kilograma kanabisa. Pretres na području TŽ izvršen je po nalogu Županijskog suda Tuzla.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.