Uhićena sutkinja Azra Miletić zbog primanja mita

Azra Miletić

Po nalogu tužitelja Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, policijski djelatnici SIPA, lišili su slobode Ramu Brkića, optuženog protiv kojeg se vodi postupak u Sudu BiH, Senada Šabića, optuženog protiv kojeg se vodi postupak u Sudu BiH i Azru Miletić, sutkinju Apelacijskog odjela Suda BiH.

Navedeni su pod istragom Tužiteljstva BiH i osumnjičeni su za kaznena djela: Azra Miletić za primanje dara ili drugih oblika koristi i kršenje zakona od suce, Ramo Brkić za davanje dara ili drugih oblika koristi i Senad Šabić za davanje dara ili drugih oblika korisiti.

Miletić se tereti da je uzela mito od Brkića i Šabića protiv kojih se vodi postupak u Sudu BiH.

Ramo Brkić, bivši komesar MUP-a Unsko-sanske županije, danas je u Sudu BiH osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 11 godina za organizirani kriminal, organiziranje uzgoja te međunarodnu prodaju skanka, kao i za zloupotrebu službenog položaja.

Senad Šabić, koji je takođe član Brkićeve grupe, osuđen je na deset godina zatvora za organizirani kriminal te promet narkoticima. Satko Kekić osuđen je na pet godina zatvora.

Sutkinja Miletić je radila u Apelacijskom dijelu Suda BiH.

Sutkinju Miletić za prijetnje je 2011. godineu medijima prozivala suspendirana tuzlanska tužiteljica Dijana Milić, koja je tvrdila da joj je ”Azra Miletić otvoreno prijetila i govorila da će mi kad- tad zagorčati život jer sam optužila njenog sina za nanošenje lakših tjelesnih ozljeda”.

Godine 2013. Miletić se opet našla u medijima i to jer ju je firma “Bau Invest” tužila zbog neplaćanja rata za stan koji je kupila 2005. godine.

”Iako je tužba protiv Miletićeve napisana prije gotovo dvije godine, još nije poznato da li joj je dostavljena, što otvara sumnju da neko namjerno odugovlači sa cijelim postupkom”, objavile su tada Nezavisne novine uz neslužbena saznanja da je u međuvremenu sutkinja prodala sporni stan.

(Bljesak.info)


7 komentara

  • Lakse im je hapsiti one koji ne primaju mito takvih il nema il ih je jako malo…

    Cuj udarnavijest primalamito.Pa primanje mita nepotizam to su normalne pojave u bIh I SVE SE RADI PO ZAKONU…

  • Ja ovu nisam potplatio,ja imam svoje povjerljivije i svi hoće pare,ja probo.Kako ja odam na slobodi a svi rade pošteno.Ova očito nije htjela slušati politiku nečiju pa se na njoj slomilo.Ali istraga možda dokaže nešto i suprotno,ovo nije nepismena i glupa žena,sačekaj mo.Ko će uhapsiti onoga Čavku stotine afera oko njega i njegove obitelji,procesa koje on vodi,sve napako.Da se ova nije zamjerila Bakiru ili ĐŽafiroviću.Bože ti nama pravne države bez uplitanja politike,pola parlamenta,vlade,doma naroda mislim na osobe koje sjede tamo,bi bilo pod istragom.

    • Evo danas 24.06.2015. potvrdili ženi optužnicu a niđe papira. Govorilo se o 100.000 Eura a sada potvrđuju optužnicu zbog toga što joj je nekakav zaštićeni svjedok S1 NUDIO MITO. Halo, u kakvoj državi mi živimo. Žena smjenjena jer joj je neki S1, NAVODNO, nudio mito. Vladavnia porodica Čampara, Izetbegović i ostalih. Čista namještaljka a ženi uništiše karijeru.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.