Uhićen visokorangirani pripadnik Granične policije BiH

Pripadnici Središnjeg istražnog ureda Granične policije BiH i Jedinice granične policije Velika Kladuša su postupajući pod nadzorom tužitelja Tužiteljstva BiH, a prema naredbama Suda BiH, 13. rujna ove godine lišili slobode visokorangiranog policijskog službenika Granične policije BiH zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo “primanje dara i drugih oblika koristi”.

Pripadnik GPBiH u činu “viši inspektor” slobode je lišen na području Velike Kladuše.

U tijeku navedenih aktivnosti, izvršen je pretres osumnjičenog policijskog službenika, kao i pokretnih stvari koje koristi osumnjičeni. Prilikom pretresa pronađena je određena količina novca, za koji postoji sumnja da potječe iz izvršenja kaznenog djela, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Navedene aktivnosti predstavljaju jasno opredjeljenje Granične policije BiH da se suprotstavi svim oblicima koruptivnih ponašanja policijskih službenika Granične policije BiH, te stoga pozivamo i ohrabrujemo sve građane da prijave svaki oblik koruptivnog ponašanja koje uoče ili o tome imaju korisna saznanja, izjavio je povodom ovog događaja direktor Granične policije BiH Zoran Galić.

Tijekom pripreme i realizacije planiranih aktivnosti korištena je specijalistička oprema koju je toj policijskoj agenciji donirala Vlada Savezne Republike Njemačke, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Boze gluposti pisete i iznosite u javnost.Pa najprije pocnite s vrha,kako njih ne hvatate i ne sudite im,oni mogu radit svakakve nezakonite radnje i nikom nista,bar ne pisite. Dosta je svih ovih godina kriminala na svakom polju i to sve s vrha dolazi.Cim se negdje nesto desi sitnije trcete da pisete otome;kako vas nije.stid a i strah od boga.Tko ste vi vise?Dokle sezete i sto radite Pustite ljude na miru vi se medusobno tucite i j…..da prostis..

  • Hapse tko prosverca migranta ili 50 kg duvana a ovi sto su Aluminij opustosilo na slobodi. Ovi sto dilaju drogu naveliko isto ugledni vradani nigdje uposleni a svi voze aute od 100 tisuca eura i svi imaju po par stanova u Zagrebu i na moru. I nitko ne pita od cega..!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.