Uhićen Mostarac koji je provalio u službene prostorije NK Široki Brijeg

Policijski službenici PU Široki Brijeg rasvijetlili su tešku krađu, koja je početkom veljače izvršena na štetu Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Naime, noću s 3. na 4. veljače nepoznati počinitelj provalio je u službene prostorije NK Široki Brijeg, koje se nalaze u Ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu.

Nakon ulaska u zgradu Uprave nepoznati počinitelj provalio je vrata više ureda, ispreturao stvari u uredima tražeći vrijednosti te je otuđio manju svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Operativnim radom kao mogući počinitelj identificiran je S. Č. (27) iz Mostara te je nad njim izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Široki Brijeg, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

PU Široki Brijeg podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv S. Č. (27), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Teška krađa iz čl. 287. KZ-a FBiH, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Podsjećamo, 30. siječnja 2015. godine održana je Plava noć u kojoj su prikupljeni novčani prilozi za krov sjeverne tribine stadiona Pecara te mu je to bio očito mamac da provali u službene prostorije kluba, no naravno, novac je bio uplaćen na račun te je lopov iz jedne ladice otuđio svega 20 KM, doznaje portal Jabuka.tv

(www.jabuka.tv)

36 komentara

Komentiraj: