Uhićen mladić koji je u Trebinju palio automobile policajaca i poreznih službenika

Službenici Policijske uprave Trebinje su Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju dostavili dopunu izvještaja o počinjenom kaznenom djelu protiv P. B. (2000.) iz Trebinja zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kaznena djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opće opasnosti.

Na osnovu poduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji te prikupljenih dokaza, policijski službenici su identificirali osobu inicijala P. B., koja se sumnjiči da je dana 5. studenog 2018. godine oko 1 sat na putničkom vozilu marke BMW namjerno izazvala požar.

Istim požarom su zahvaćeni i putničko vozilo Toyota i jedan prodajni objekt, čime je prouzročila materijalnu štetu od oko 50.000 KM.

U prethodnom razdoblju službenici PU Trebinje su protiv osobe inicijala P. B. Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju dostavili četiri izvještaja za počinjena kaznena djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Ova osoba zapalila je i automobile u vlasništvu dvojice policijskih službenika i dvojice radnika Porezne uprave Republike Srpske.

U Trebinju je u 2018. zapaljeno šest vozila.

Još nije rasvijetljena posljednja paljevina vozila policijskog službenika na Obali Luke Vukalovića.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.