Uhićen čelnik Unije neovisnih sindikata FBiH Josip Milić

Kako smo obaviješteni noćas desetak minuta iza ponoći policajci su iz stana odveli prof. Josipa Milića predsjednika Unije neovisnih sindikata Federacije BiH u policijsku postaju u Mostaru, prenosi Bljesak.info

Kada se posljednji put javio na mobitel dvadesetak minuta iza toga rekao je kako je uhićen. Poslije toga mobitel mu je isključen.

Pretpostavlja se kako je prof. Milić uhićen nakon jučerašnjih prosvjeda u Mostaru.

Kako Unija neovisnih sindikata Federacije BiH na čijem je čelu Milić nije bila organizatorom prosvjeda najvjerojatnije je uhićen po nagovoru stranačko HDZ-ovih obavještajaca koji državne obavještajne agencije kao što je SIPA koriste u stranačke svrhe u cilju očuvanja svojih kriminalnih pozicija, stoji u priopćenju za javnost kojeg potpisuje tajnik Unije neovisnih sindikata FBiH Ivica Mustapić.

Milić je poznat kao organizator najviše prosvjeda pred zgradom Vlade Neretvansko-hercegovačke županije i kao borac protiv kriminala i terora oduzimanja radničkih prava kojega sprovode Dragan Čović, Miroslav Ćorić i ostala kriminalna vrhuška HDZ-a.

Ovo je jasna poruka kako je uz zlouporabu obavještajno policijskih državnih institucija HDZ spreman sve protivnike na licu pravde strpati u zatvor”, stoji u priopćenju.

(Bljesak.info)

Nema komentara

  • kakvo je ovo fašističko priopćenje sindikata. moj mustapiću, ovako se oglašavao hitlerov glasnogovornik uoči kristalne noći… Milića znamo, nije mu mjesto u zatvoru nego na bijlom brijegu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.