UFC-ovi borci i bivši prijatelji potukli se u restoranu

Colby Covington pobijedio je Jorgea Masvidala jednoglasnom odlukom sudaca na priredbi UFC 272 održanoj 5. ožujka.

Bila je to dominantna predstava bivšeg privremenog prvaka velter kategorije koja je trebala biti kraj jednog rivalstva između dvojice boraca koji su nekoć bili timski kolege i prijatelji.

Ipak, Masvidalu se nije svidio takav rasplet. Borilački mediji donose vijest kako je Masvidal napao Covingtona i njegovog prijatelja u jednom restoranu u Miamiju.

Prema dostupnim informacijama, došlo je do fizičkog okršaja. Borci su razdvojeni, a pozvana je i policija, koja je morala reagirati.

Portal TMZ došao je u posjed dva videa. Na jednom od njih vidljivo je kako Masvidal ide prema Covingtonu, koji se povlači. Masvidal je u tom trenutku vikao: “Ku*o, ne pričaj o mojoj djeci. Sredio sam te!” Nakon toga je sjeo u automobil koji ga je čekao.

Na drugom videu vidi se kako Colby Covington razgovara s policajcima. U jednom trenutku pitao je prijatelja s kojim je bio u restoranu kako je Masvidal znao gdje se nalazi.

Covington je tvrdio da mu je Masvidal prišao i dvaput ga udario šakom. Jednom ga je zahvatio po ustima, a drugom po oku. Da je sukoba bila potvrdilo je i izvješće policije, koje je optužilo Masvidala za fizički napad, a navodi se kako je Covington ostao bez zuba, prenosi Index.

Također, Covington je rekao policiji kako su ga napala trojica muškaraca.

Masvidal i Covington su davnih dana bili prijatelji i sparing-partneri koji su trenirali u istom timu na Floridi. Nakon jedne Covingtonove pobjede Masvidal ga je optužio kako nije isplatio obećanih 5% glavnom treneru u dvorani.

Tada je nastao sukob koji je trajao nekoliko godina. Covington, poznat kao veliki trash-talker, stalno je provocirao Masvidala i tvrdio da ga je tukao na sparingu. Njihov meč održan početkom ožujka bio je jednosmjeran. Masvidal, koji je u MMA stigao iz uličnih borbi, nije se mogao nositi s Covingtonovim hrvanjem.

(www.jabuka.tv | Foto: Louis Grasse/Getty Images)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.