Udruženje logoraša Mostar pokrenut će kaznene prijave protiv Čovića i Ljubića

Upravni odbor Udruženja logoraša Mostar na današnjoj sjednici donio je odluku da će poduzeti sve mjere, radnje i postupke za pokretanje kaznene prijave protiv Dragana Čovića i Bože Ljubića u skladu s Kaznenim zakonom FBiH.

”Čović i Ljubić su u više navrata prilikom javnih istupanja u medijima negirali presudu Međunarodnog suda od 29.  studenog koja je izrečena u Hagu Prliću i ostalima”, navodi se u priopćenju Udruženja logoraša Mostar, koje će u najkraćem roku uputiti kaznenu prijavu nadležnom tužiteljstvu.

(Fena)


3 komentara

  • Vidi,vidi,sto su se osilili.Nemoramo svi imati isto misljenje.Zasto ne povucete pitanje sta je sa hrvatskim logorasima,oni se sami mucili i ubijali u logorima.

  • Bošnjaci pogubili kompas,izgubili ljudskost,dostojanstvo i poštivanje…U krvi im da napadaju,ubijaju,progone,vrijeđaju i tuže..Kako u ratu tako i iza Dejtona…Puno zla su hrvatima nanjeli ali niti jedan Sud to ne presudi,napisa onako po istinitim događajima i svedočenjima preživjelih…

  • svi koji su bili u logorima bez svoje volje imaju pravo na odštetu . to vrijedi za sve ljude bez obzira na dob, vjeru , naciju , politiku , spol …. sud je da to pošteno presudi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.