Udruga Pravi put uručila poklone pacijentima Klinike za psihijatriju SKB Mostar

Udruga Pravi put iz Ledinca pored Gruda uručila je poklone pacijentima Klinike za psihijatriju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

”Za blagdane smo ovim poklonima i posjetom htjeli razveseliti ovu instituciju te im dati do znanja da su njihovi pacijenti osjetljiv segment u društvu, a ovime također želimo ukazati da se svi možemo uključiti i pomoći”, izjavila je predsjednica spomenute Udruge Žana Alpeza.

Žana Alpeza

Zbog svojih poteškoća društvo ih često izolira iz svakodnevice te su zbog takvih i sličnih predrasuda i u mnogim situacijama stigmatizirani, a iz Udruge Pravi put smatraju da često nije tako te da se može puno postići uz potporu obitelji i društva, pogotovo da se pacijenti Klinike za psihijatriju uključe radom u svakodnevni život, navode iz Udruge.

Udruga je za ove božićne i novogodišnje blagdane posjetila i uručila poklone i donacije u još nekoliko institucija, zaključili su iz Udruge Pravi put.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Jedna stvar mi nije jasna. Zašto ljudi daruju krv ? Kakvo je dobrovoljno davanje krvi ? Ti dođeš u apoteku, dođeš kod doktora i oni ti uredno naplate. A vi naivčine (dašta ste drugo) idete i “dobrovoljno” dajete krv pod geslom neke…dobrote. Što nam ne plate za nju ? Pa nije moja krv džaba. Zašto onima koji daju redovno barem ne vrate u protuteži lijekova npr ? Nedam svoju krv džabe…nemojte me više morit s onim tekstovima o “akcijama darivanja”…jedino ako plate onda ću im dat !

Komentiraj: