Udruga “Narcis” Široki Brijeg poziva vas na registraciju za trku ranog otkrivanja i prevencije karcinoma dojke

Udruga žena liječenih od carcinoma dojke “NARCIS” Široki Brijeg otvara registraciju za 12. Trku/šetnju za ozdravljenje “Race for the cure”. Registracija počinje  31. kolovoza u 11 sati na mostu pokraj Križa u središtu Širokog Brijega.

Naš cilj je podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke, a sve vas molimo da nam se pridružite da zajedno činimo  dobro.

“Race for the cure” je projekt koji se održava u još 140 gradova širom svijeta i na kojem sudjeluju milijuni građana, a čiji je cilj rano otkrivanje karcinoma dojke i prevencija te teške bolesti od koje umire najveći broj žena. 

Registracija stoji simboličnih 10 KM, za koje građani dobiju majicu i pravo da sudjeluju na ovom jedinstvenom događaju. Sva sredstva skupljena od registracija utrošit će se i ove godine za kupovinu poklon paketića za svaku novooperiranu ženu u BiH, kao i besplatne mamografske preglede koji se svake godine u mjesecu svibnj održavaju i kod nas u Širokom Brijegu.

 Napominjemo da se registrirati možete i ako ne idete sa nama u Sarajevo i to na način da i vi dodjete 31. kolovoza na Most (Trg širokobrijeških žrtava), družite se sa nama, date svoj ptilog od 10 KM a od nas za poklon dobijete  majicu  koju će nositi svi sudionici trke 29. rujna u Sarajevu.

“Race for the cure” će se održati 29. rujna 2019. ispred Sarajevo City Centra  u Sarajevu u 11:00 sati. Ove godine očekujemo sudjelovanje  više od 9.000 građana, ističu u priopćenju iz ove Udruge.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.