Udruga ALUMNI FSR Mostar upisuje nove članove – Jabuka.tv

Udruga ALUMNI FSR Mostar upisuje nove članove

Svi diplomirani studenti Fakulteta strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru od njegovog osnivanja pa do danas, pozvani su biti članovi Udruge ALUMNI FSR. Registracija odnosno upis novih članova vrši se putem weba na stranici www.fsr.ba.

Podsjetimo, Fakultet strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru osnovao je Udrugu bivših studenata naziva ”ALUMNI FSR”. Na Osnivačkoj skupštini imenovani su članovi predsjedništva, tajnik te upravni i nadzorni odbor Udruge.

Riječ je o dobrovoljnoj udruzi u koje se učlanjuju svi koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Fakultetu strojarstva i računarstva. Svrha udruge je povezivanje svih generacija diplomiranih studenata zbog održavanja odnosa i ostvarivanja trajne kvalitetne suradnje između članova.

Temeljni ciljevi rada ALUMNI FSR udruge su razvijanje suradnje između Fakulteta i tvrtki, organizacijainstitucija u kojima rade diplomirani studenti FSR-a, sudjelovanje u međunarodnoj znanstvenoj, istraživačkoj i stručnoj razmjeni i suradnji, te uspostavljanje kontakata s drugim Alumni udrugama u BiH i šire.

Udruga ALUMNI FSR organizira zajedničko druženje/večeru svih svojih članova u petak, 20. studenoga 2015. godine. Zainteresirani se mogu javiti e-mailom na adresu: [email protected] ili telefonom na broj 036/337-025, najkasnije do 10. studenoga 2015. godine.

Prijavljeni članovi naknadno će biti informirani putem e-maila o cijeni i načinu uplate kotizacije za večeru.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.