Ubio ženu automobilom, pa novcem kupio slobodu

Osnovni sud Brčko distrikta BiH, optuženom Dejanu Krstevskom je pravnomoćno izrekao kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, a potom na zahtjev optuženog izrečenu kaznu zatvora zamijenio u novčanu kaznu u iznosu od 33.100 maraka i pustio ga na slobodu.

Presuda u ovom slučaju donesena je na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je Tužiteljstvo Brčko distrikta BiH zaključilo s Krstevskim predlažući Sudu da mu se u skladu sa sudskom praksom izrekne jednogodišnja zatvorska kazna.

Krstevski je, kao vozač teretnog motornog vozila, skrivio prometnu nesreću 1. lipnja ove godine na brčanskom gradskom raskrižju Kasino u kojoj je smrtno stradala 51-godišnja pješakinja S.I. iz Šatorovića kod Brčkog.

– Na ovaj način kazneni postupak protiv njega pravosnažno je okončan za manje od mjesec dana od dana izvršenja kaznenog djela. Tako su, pored brzog okončanja istrage i izvođenja optuženog pred sud pred kojim je kažnjen za počinjeno kazneno djelo, u vrlo kratkom roku ispunjeni i zakonski uvjeti da obitelj smrtno nastradale bude materijalno obeštećena”, navodi se u priopćenju iz brčanskog Tužiteljstva.

(www.prvi.tv)

 

2 komentara

Komentiraj: