Ubio svoju obitelj, zapalio stan, pa se bacio s petog kata zgrade

Pietro Fiorentino (40) ubio je četiri osobe, zapalio stan i usmrtio sebe bacivši se s petog kata zgrade, piše Večernji list.

Peteročlana obitelj ubijena je danas ujutro u središtu Trapanija na Siciliji. Pietro Fiorentino (40) ubio je četiri osobe, zapalio stan i zatim ubio sebe bacivši se s petog kata zgrade. Fiorentino, koji je bio nezaposlen, usmrtio je suprugu Stefaniju Mighali (40) od koje je bio rastavljen, kćer Danielu, punicu Nunziju Rindinellu (77) i šurjaka invalida Hanzija (55).

Vatrogasci su morali evakuirati zgradu, oko stotinu osoba, među kojima su bila i djeca, i jedva su ugasili vatru u stanu u kojem su otkrili četiri karbonizirana leša. Čini se da je tragedija zapravo epilog svađe između žene i muža. Stefania Mighali navodno je više puta tražila zaštitu policije zbog muževih prijetnji, ali očito nije bila shvaćena ozbiljno. Tužitelj Marcello Viola, kojem će to biti prva istraga u gradu Trapaniju u koji je došao prije nekoliko dana, treba utvrditi i je li Pietro Fiorentino članove svoje obitelji zapalio žive, piše Večernji list.

(www.jabuka.tv)

 

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.