Ubijena Miss Bagdada

U Bagdadu je ubijena Tara Fares, bivša Miss Bagdada, model i zvijezda društvenih mreža, prenosi CNN.

Fares su upucala dvojica muškaraca na motoru dok se ona nalazila u automobilu koji se kretao po četvrti Camp Sarah u Bagdadu, izjavio je Saad Maan, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova, za iračku TV postaju.

Ova 22-godišnja zvijezda društvenih mreža bila je kršćanka, majka joj je bila Libanonka, a otac Iračanin. Živjela je u gradu Erbilu i ponekad posjećivala glavni grad Bagdad. Bila je poznata po odvažnom odijevanju i objavama na društvenim mrežama.

Ubrzo nakon njene smrti, na Instagramu je s njenih tri milijuna sljedbenika podijeljena crno-bijela fotografija koja prikazuje Taru Fares tužna izraza lica.

Tara Fares je nakon ovog strašnog i kukavičkog incidenta s Bogom. Molimo Ga da je prihvati svojom velikom milošću, piše ispod crno-bijele fotografije Tare Fares.

Prošlog mjeseca u Iraku su također ubijene dvije žene iz svijeta ljepote. Rafeef al-Yaseri, poznata kao “Iračka Barbie” ubijena je ispred svoje kuće u Bagdadu. Al-Yaseri je bila plastični kirurg koja je organizirala nacionalni program specijalizacije medicinskih poslova za žene. Tjedan dana kasnije, Rasha al-Hassan, vlasnica i menadžerica centra za ljepotu „Viola Beauty Centar“ u Bagdadu, pronađena  je mrtva u svom domu. Uzrok sumnjive smrti još nije objavljen.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.