Ubijen muškarac iz BiH, tri osobe ranjene

U Berlinu u gradskom dijelu Wedding, na ulici je pucano na četiri osobe. Jedan muškarac je smrtno stradao, dok su tri osobe ranjene, piše njemački Bild.

Kako navodi Bild, još nema informacija zašto su muškarci napadnuti, a žrtve su porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Muškarac (31) je podlegao od zadobivenih ozljeda dok su ostala trojica teško ozlijeđena. Prema policijskom izvješću muškaraci su napadnuti dok su napuštali zgradu i ulazili u automobil, prenio je Avaz.

Zadobili su teške prostrijelne rane, a jedan je reanimiran, ali bezuspješno te je podlegao od zadobivenih ozljeda na putu prema bolnici. Prema riječima svjedoka, osobe koje su pucale su pobjegle BMW-om koji je naišao na mjesto pucnjave gdje je ubrzo stiglo pet vatrogasnih vozila i tri vozila hitne pomoći.

Policija koja je izvršila očevid je ogradila mjesto zločina, ispitali su svjedoke i uzeli otiske. Pred bolnicom u koju je dovezen jedan od ozlijeđe ih okupilo se više od 100 poznanika i članova obitelji koji su se sukobili ispred bolnice te je policija morala intervenirati. Berliner Zeitung piše da je napadu prethodila svađa između rivalskih obitelji koja se dogodils u petak u ugostiteljskom objektu.

(Avaz.ba)

Komentiraj: