Ubaci riječ referendum u naziv filma je novi hit na Twitteru

U četvrtak, 1. rujna u Beogradu je održan sastanak predsjednika i premijera Srbije te najviših dužnosnika iz Republike Srpske povodom najavljenog referenduma u bh. entitetu.

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić priopćili su po okončanju sastanka da neće pružiti podršku održavanju referenduma, ali rečeno je da neće ni utjecati na promjenu političkih stavova političara iz Republike Srpske.

Budući da je referendum već duže vremensko razdoblje glavna tema u bh. javnosti, a jučer je u većini medija to bila glavna tema – tviteraši su dočekali svojih pet minuta.

Naime, na ovoj društvenoj mreži pojavila se zanimljiva akcija u koju su se uključili skoro svi utjecajni, ali i oni manje utjecajni korisnici Twittera.

Pod #UbaciReferendumUNazivFilma možete pronaći ‘bezbroj’ kreativnih tweetova, gdje je cilj jednostavan – ubaciti riječ referendum u bilo koji film i tako dobiti novi viralni hit.

Od “Što je referendum bez brkova”, “Kad porastem bit ću referendum”, “Referendum u Zlatnoj dolini”, “Gone With the Referendum”, “Znam što si radila prošlog referenduma”… kreativnih primjera je mali milijun


(N1)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.