Uan Men Šou Ive Krešića donio Osmijeh za Andija

Ovacije i dugotrajni pljesak publike nakon izvedbe “Uan men šoua”, Ive Krešića u ispunjenoj velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače unatoč kišnom , hladnom vremenu i susnježici pokazali su zajedništvo i solidarnost Mostaraca u akciji “Osmijeh za Andija” u organizaciji GO Mladeži HDZ BiH Mostar.

-Odaziv je bio izvan svih očekivanja. Ulaznice za Krešićevu kazališnu predstavu bile su rasprodane na dan izvedbe i pokazalo se da smo osim dobre predstave imali i mlade ljude koji su kvalitetno odradili posao na terenu – kazao je Vlatko Marinović, predsjednik Odbora za kulturu i obrazovanje pri GO Mladeži HDZ BiH Mostar.

Prema riječima Daria Pušića, predsjednika GO Mladeži HDZ BiH Mostar u ovoj akciji prikupljena su značajna sredstva za teško oboljelog sugrađanina Andija Milasa koja će njemu i njegovoj samohranoj majci omogućiti da blagdan Usksrsa dočekaju mirnije i opuštenije.

Pušić se zahvalio svima onima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji i podsjetio kako se akcija pomoći šestogodišnjem dječaku Andiju Milasu nastavlja, a svi oni koji nisu bili u mogućnosti doći na predstavu mogu pomoći svojim uplatama na broj žiro računa: kod Volksbank d.d. 1402010018351995 s naznakom za malog Andija ili pozivom na broj : 092 890 828, kojim se doniraju dvije konvertibilne marke.

-Presretan sam što je ova akcija uspjela i što sam kao glumac bio u mogućnosti pomoći malom Andiju i nasmijati publiku u Kosači. Ova izvedba je zračila nekom posebnom energijom, što se osjetilo tijekom cijele predstave – kazao je Ivo Krešić, autor monodrama “Uan Men Šou”. (Vecernji.ba)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.