U ŽZH 603 aktivna slučaja koronavirusa na 100.000 stanovnika | Jabuka.tv

U ŽZH 603 aktivna slučaja koronavirusa na 100.000 stanovnika

U Županiji Zapadnohercegovačkoj 14-dnevni kumulativni broj (27. kolovoza – 9. studenog) aktivnih slučajeva Covida-19 na 100.000 stanovnika iznosi 603 (broj aktivno oboljelih u 14 dana podijeljeno s 14 i brojem stanovnika).

U FBiH taj broj iznosi 582, a u Sarajevskoj županiji 14-dnevni kumulativni broj (27.8. – 9.11.) aktivnih slučajeva Covid-19 na 100.000 stanovnika iznosi 838.

Broj aktivnih slučajeva u ŽZH iznosi 3,7 % od ukupnog broja trenutno aktivno oboljelih u Federaciji BiH.

U protekla dva tjedna, prosjek broja testiranih (uključujući retestiranje) u Županiji Zapadnohercegovačkoj je 99,1 po danu, a prosječno je pozitivno 46,6 osoba dnevno.

U protekla tri tjedna, postotak pozitivnih u odnosu na testirane je 47 %. Do sada su u Županiji Zapadnohercegovačkoj od posljedica oboljenja od Covid-19 umrle 42 osobe, objavila je Uprava civilne zaštite ŽZH.


Koronavirus: Prati najnovije vijesti iz minute u minutu!


(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • Stavili ste hrvatski grb. Nàšu šahovnicu pod kojom su genercije naše braće i sestara ginuli i sanjali slobodu. I sad na brnjicu. Simbol ropstva , jada, straha, potčinjenosti. DOLJE MASKE i Novo nenormalno. Dolje pedofili i sotonisti. Živjela ljubav i sloboda.

 • Ako uvedete pol. sat kako ce vasa omladina (adz-a) parat plakate (sinoc ih zateko u kasne sate😁) koji jadnici i poslusnici

 • Zar ove vijesti o koroni netko i dalje prati?
  Koliko ima plucnih bolest zbog posljedica pusenja?
  Zasto se cigarete ne zabrane?
  Zasto u BiH i danas u 2020 je dozvoljeno pusenje u restoranima i kaficima?

 • A moja Jabuko, misliš li ti da ovaj podatak krkanima nešto znači??? Na žalost, nemaju oni kapaciteta da razumiju to. Ali, polako, shvatit će, samo, na žalost, za nekoga će to biti kasno!
  Krkani su doveli do policijskog sata, a čim prođu izbori, policijski sat će se pomjeriti i ranije, mnogi će izgubiti posao, ….a zbog čega? Zato što se krdo idiota nije moglo pridržavati nekoliko jednostavnih pravila, nošenja maski i ne okupljanja u velikim skupinama ljudi, ne hodanja među druge ljude dok ste zaraženi i bolesni, i slično. Stoko, niste ljudi! Sad će i normalni ljudi, koji su se pridržavali mjera, ispaštati zbog idiota.

  • Tupane nisu ljudi doveli do policijskog sata nego plan. Što više testiraš LAŽNIM testovima više ” zaraženih” stoko retardirana ako hoceš sakrij se u podrum i ti i ostali. Nas pusti na.miru majmune.

Komentiraj: