U utorak tradicionalni mini-maraton Polog – Široki Brijeg

U sklopu programa tradicionalne manifestacije Svibanjska sjećanja 2017., u organizaciji Grada Širokoga Brijega i Povjerenstva za pripremu obilježavanja obljetnica, 9. svibnja u sklopu obilježavanja 26. obljetnice zaustavljanja JNA tenkova u Pologu, održat će se mini maraton Polog – Široki Brijeg.

Dionica je duga oko 10 kilometara.

Zainteresirani se mogu prijaviti u Gradskoj upravi Široki Brijeg, odnosno u Odsjeku za društvene djelatnosti ili neposredno pred start utrke u Pologu.

Za sve zainteresirane, autobus za start utrke polazi u 16.45 s autobusnoga kolodvora.

Start mini maratona je u 18.00 sati u Pologu kod spomen ploče.

Nakon završetka mini maratona na Trgu širokobrijeških žrtava za prvoplasirane organizator je pored plaketa i priznanja osigurao i novčane nagrade. Za prvoplasiranoga 500 KM, drugoplasiranoga 300 KM i trećeplasiranoga 200 KM.

Posebne nagrade od po 100 KM dobite će najboljih pet Širokobriježana i pet najboljih Širokobriježana školskoga uzrasta.

(www.jabuka.tv)
3 komentara

  • Koji promasaj od organizatora…spomen ploca nije u pologu vec u dobricu pa samim tim start je iz dobrica. Bit ce da ne znaju dokle im je granica opcine pa olako to daju za pravo pologu i mostaru kao i organizaciju oko tih tenkova to je na sebe uzeo polog i mostar ko da su tenkovi isli iz sirokog. U nijh je misa oni dovedu covica i na kraju oni ispadose zasluzi za zaustavljanje a pustili ih do dobrica…oni su uvik lipi i krasni…hm

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.