U tučnjavi u Mostaru jedna osoba teško stradala

Pažnju prolaznika jutros su privukli policajci PU Mostar i policijska traka ispred ugostiteljskog objekta u Dubrovačkoj ulici u Mostaru.

Kako smo doznali u PU Mostar, tijekom protekle noći, na odjel CUM-a Mostar, s teškim i po život opasnim ozljedama dovezen je Emiliano S.

Liječnici su o navedenom slučaju obavijestili policiju koji su postupajući po osnovanoj sumnji izvršili osiguranje prostora ispred ugostiteljskog objekta Neretvanski gusar koji se nalazi u Dubrovačkoj ulici.

Preliminarnim uviđajem policajci su ispred objekta pronašli tragove krvi i druge znakove koji bi mogli upućivati na tučnjavu, a tijekom jutra će biti izvršen uviđaj. Policijska istraga o navedenom slučaju je u tijeku.

Kako smo doznali iz SKB Mostar, odmah nakon prijema pacijent je podvrgnut operativnom zahvatu. Tijekom operacije utvrđene su teške traumatske ozlijede mozga, a pacijent se nakon liječničkom tretmana nalazi u stanju duboke kome. Trenutno je smješten na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar.

(Bljesak.info)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.