U trećem nastavku filma Seks i grad trebao je umrijeti jedan od glavnih likova

PROŠLE smo se jeseni još uvijek nadali da ćemo imati priliku vidjeti treći nastavak filma Seks i grad.

Međutim, čini se kako je ova popularna priča ipak završila. Naime, iako je Sarah Jessica Parker, glavna glumica koja glumi ulogu Carrie Bradshaw, izjavila nekoliko puta kako se veseli nastavku, njezina kolegica Kim Cattrall koja je utjelovila kontroverznu Samanthu Jones odbila je glumiti u trećem nastavku.

Kada se saznalo da se film ipak neće snimati, kako to obično biva, procurili su neki detalji koji su se trebali pronaći u scenariju trećeg nastavka.

Zasigurno najveći događaj u cijelom filmu bila bi smrt Face, odnosno Mr. Biga. Naime, Faca je trebao umrijeti pod tušem od srčanog udara već u prvih nekoliko minuta filma, a ostatak radnje vrtio bi se oko Carrie i njezinog žalovanja i nastavljanja života bez njezinog Face.

Neslužbeno se doznaje da je to bio glavni razlog zašto je Kim odlučila odbiti daljnju suradnju jer je njezin lik bio poprilično sporedan u cijelom trećem nastavku, a ne zbog njene svađe sa Sarah Jessicom.

Iznenađujuće, ali Chris Noth, koji nas je godinama šarmirao u ulozi Face, izjavio je kako je za njega ovo bio poprilično dobar dio scenarija jer se ne radi o još jednoj “ljigavoj” romantičnoj sceni koje je prezirao u oba dijela filma.

Požalio se kako mu je jedna od najgorih scena bila kraj prvog nastavka filma kada je iznenadio Carrie u ugradbenom ormaru njihovog zajedničkog stana držeći njezine nove cipele po koje se vratila nakon što su se posvađali.

Timski sam igrač, ali nikad nisam uživao u filmovima. Smatram da su previše sentimentalni. Čak se ni humor nije poklapao s onim iz serija, dodao je Chris u jednom intervjuu, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.