U Tomislavgradu palo 60 cm snijega, problemi u prometu

Snijeg koji je od utorka poslijepodne i noći bez prestanka padao stvorio je otežano odvijanje prometa u Hercegbosanskoj županiji, a prema procjenama palo je između 50 i 60 cm snijega.

Prema informacijama iz mjerodavnih općinskih službi, većina ulica u Tomislavgradu kao i one lokalne prema selima su prohodne ili je u tijeku njihovo čišćenje, doznaje portal Tomislavcity.com.

Zbog velikih snježnih oborina oni koji rade jutros su kasnili na posao, a bilo je i onih koji su radi posla ustali i prije šest sati kako bi sa svojih vozila i parkirališta uklonili velike količine snijega.

Autobusne linije Ćićko commerca također su imale problema zbog zimskih uvjeta vožnje. Naime, autobus iz Zagreba jutros je u Tomislavgrad stigao sat vremena kasnije, dok onaj za Sarajevo jutros nije otputovao. Ostale linije, kažu u ovom poduzeću, voze redovito.

Normalizirane autobusne linije na relaciji Široki Brijeg – Mostar

Vozači se trebaju prilagoditi zimskim uvjetima na cesti

Prema informacijama koje je dao upravitelj Cesta Mostar prohodne su sve magistralne ceste te u ovom poduzeću očekuju da bi tako trebalo i ostati ukoliko ne zapuše bura. U tom slučaju mogući su snježni nanosi i smanjena vidljivost, navodi portal Tomislavcity.com.

S obzirom na zimske uvjete vožnje, vozačima se preporučuje da vožnju prilagode uvjetima na kolnicima i da na put ne kreću bez veće potrebe.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.