U tijeku radovi: Iznutra se obnavlja ljubuška Gimnazija

U Gimnaziji Ljubuški trenutno se izvode radovi na obnovi unutarnjeg dijela, odnosno prizemlja.

U ovom projektu, čiji je investitor Grad Ljubuški, rekonstrukciju će doživjeti sve učionice, hodnik, sanitarni čvorovi, a ukupna vrijednost radova je oko 300.000 KM, javlja Bolji-ljubuski.com.

Nadamo se i dajemo sve od sebe kako bi započeti radovi bili gotovi do početka nove školske godine, koja počinje 9. rujna. Ukoliko zatreba, nastava će se odgoditi za tjedan dana kasnije, ali to nam nije u cilju, kazao je Leopold Mandić, ravnatelj ljubuške Gimnazije.

Za učenike koji pohađaju ovu školu, naglasio je, osigurano je i novo grijanje u svim učionicama.

Radovi se odvijaju pod budnim okom zaštitnog znaka Gimnazije, kućnog majstora Kreše Bilića – Keje.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • Ovo nema nigdje cijelo ljeto nista i onda deset dana pred pocetak nastave oni izvode radove i direktor mrtav ladan kaze..ako treba odgodit cemo nastavu..pa da zivimo u uljudjenoj drzavi ti bi bio odgodjen za vazda na funkciji direktora….zivio hdz

 • Nije nam valjao Tito i eto,slažem se.Mrzili smo ga ko crnog vraga,posebno mi “siromaška” djeca..Ali, nedavno sam imao sreću i čast proslaviti 40 godina od mature u našoj dragoj gimnaziji na Širokom Brijegu i ostao šokiran. Ništa,ama baš ništa nije urađeno u toj Gimnaziji ima 40 godina. Dapače,zgrada se raspada,krov u našoj nekadašnjoj učionici se raspada i prokišnjava..Stolice kao na Kubi ,klupe odvratno nikakve, podovi ko u Zanzibaru.
  Je ,novo je vrijeme, demokracija je ali što to imamo? Imamo ništa,imamo nered,rasulo ,jad i čemer u svim segmentima života.Neki će reći, e pa nije baš tako.Nije ,ali samo za pojedince .One koji su iskoristili ratno vrijeme i danas su djeca tih profitera.Ali ja pričam o velikoj većini poštenih,običnih i vrijednih ljudi i o njihovoj djeci koja zaslužuju bolje uvjete općenito pa tako i u samoj Gimnaziji. A današnji kriteriji gore? O tome bolje da ne izgovorim niti jednu riječ.
  Nije sentiment,nije samo emocija u pitanju ,u pitanju su činjenice i realnost. A ona je puno,puno gora nego u ono naše “siromaško” vrijeme.Tužni smo bili i moji školski prijatelji i ja kad smo vidjeli sve to.
  Nije dobro stanje i apeliram na one koji mogu i trebaju voditi računa o našoj Gimnaziji, jer im je to i posao i zadaća ,da naprave nešto za njen spas.Neka organiziraju nešto i znam da nas ima na tisuće i tisuće ,nekadašnjih njenih učenika koji danas možemo i hoćemo pomoći.
  To je dio nas,naše mladosti,našega vremena i ne želimo i ne dopuštamo da propadne u sivilu današnjeg vremena,kažu punom demokracije i napretka.

  12
 • Ništa cudno, to su sve Stare lopine iz onoga sistema Samo obukli druge kapute. Kad bi ih covijek uzeo za noge da bi im i dan danas ispala crvena kjizica iz kaputa. Njemacka nije imala titu pa vidiš gdje su oni stigli. To znaci LUSTRACIJU napravit , skinit ih sa vlasti i problem riješen.

 • Treba napraviti lustraciju svih lopova i lijevih i desnih i politički neopredjeljenih. A i o kastraciji istih razmisliti, mada je demografska slika jadna. Treba prekinuti slijed.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.