U težoj prometnoj nesreći u Zagrebu ozlijeđen sin Gorana Ivaniševića

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu predvečer dogodila u Zagrebu ozlijeđen je sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović.

Nesreća se dogodila na križanju Gajeve i ulice Baruna Trenka u Zagrebu, a za volanom je bio 29-godišnji Vlaho Arbulić, dječakov očuh. Arbulić je potvrdio da se prometna nesreća dogodila te je kazao da se trenutno nalaze u bolnici. U automobilu su bili Emanuel Ivanišević i on, piše Index.hr.

Emanuel i ja smo se vozili zelenim valom kada je kroz čisto crveno prošlo vozilo i pogodilo nas. Sad sam fokusiran na to da Emanuel bude dobro i da se što prije oporavi, a ovo drugo će riješavati policija, kazao je Arbulić za Index.

Iz Policijska uprave zagrebačke potvrdili su za Index da je došlo do sudara dva osobna automobila na križanju Gajeve ulice i Ulice Baruna Trenka. Kako kažu, netko je od sudionika prošao na crveno svjetlo na semaforu, no okolnosti nesreće se utvrđuju te ne žele još govoriti o tome tko je nesreću skrivio.

Emanuel je drugo dijete Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Rođen je u listopadu 2007. godine u munchenskoj klinici Grosshadern, a Goran je bio prisutan porođaju. Osim Emanuela, Ivanišević s Tatjanom Dragović ima 16-godišnju kći Amber, a prošle godine s drugom suprugom Nives Ivanišević dobio je sinčića Olivera.

(www.jabuka.tv)