U teškoj nesreći u Istri poginuo policajac, policajka teško ozlijeđena | Jabuka.tv

U teškoj nesreći u Istri poginuo policajac, policajka teško ozlijeđena

Jutros se na cesti Červar – Tar u Istri dogodila teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Prema zasad dostupnim informacijama, nesreća se dogodila nedaleko od motodroma oko 06:45 a u njoj su sudjelovala dva automobila, javlja Glas Istre.

Prema neslužbenim informacijama do nesreće je došlo kada je policajka upravljala automobilom pulskih oznaka u smjeru Poreča, a iza nje se nalazio BMW pulskih oznaka.

U jednom trenutku je iz nepoznatog razloga vozač BMW-a koji se kretao u istom smjeru udario u stražnji dio automobila, u kojemu su se nalazili policajci, te je automobil izgubio nadzor i sletio van kolnika udarivši u stablo, a potom se vratio na kolnik i prevrnuo se na krov.

Uslijed siline sudara policajac je ispao iz automobila i smrtno stradao na mjestu događaja dok je policajka teško ozlijeđena prebačena u pulsku Opću bolnicu na liječenje.

Kako se neslužbeno doznaje, policijski službenici su u trenutku nesreće išli na posao u porečku Policijsku postaju. Cesta je za sav promet zatvorena od 06:55 radi očevida, a na mjesto događaja je pozvana i zamjenica županijskog državnog odvjetnika Andrea Štefekov Ivandić.

Pored nje, na mjestu događaja su zapovjednik i zamjenik porečke policije te zamjenica za promet porečke policije. Promet je zatvoren od rotora Červar do Tara te se promet odvija obilaznim pravcima.

(www.jabuka.tv)