U subotu završava Mostarski sajam programom za najmlađe

Dan po dan, događaj po događaj i 20. Mostarski sajam gospodarstva privodi se kraju.

U subotu je ostalo samo zaključiti dječji program, koji započinje predstavom Koko u školi za klaunove, a nastavlja se u plesnom ritmu za najmlađe, piše Bljesak.info.

 

Petak je također bio u znaku plesa i zabave, gdje su posjetitelji mogli uživati u mnogibrojnim koreografijama naših plesnih klubova, te probati neke od grupnih fitness programa, ili pak Zumbu, uz licencirane fitness instruktore Franju Tomića, Davora Grabovca, i zumba instruktorice Ivanu Drljević, Andreu Perić i Jozefinu Perić.

Jelena Rozić publici na Sajmu predstavila je svoju knjigu Jesi tu, o kojoj je govorila s otvorenom emocijom i neprikrivenom ljubavlju. O tome se može čitati i na njenom blogu Ogledalo duše koje autorica objavljuje na Facebook stranici Ogledalo duše,a s kojim se, na radionici o blogu, u srijedu predstavila na Mostarskom sajmu.

”Ne zaboravite da večeras u Golden pubu, kao posljednji party u seriji AFTER FAIR PARTY 2017, gostuje jedna i jedina Crvena Jabuka. Hvala još jednom Zlatnom sponzoru Central osiguranje, kao i Hercegovačkoj pivovari, HT Eronetu , NLB Banci, Red Bullu i Vina Zadro , pekarnica Mlini i Catering Astoria Čapljina na podršci i naravno svim medijima koji su nas pratili”, poručili su iz Mostarskog sajma.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.