U subotu upisi u Šahovski klub Široki Brijeg

Šahovski klub Široki i ove godine organizira upis novih članova.

Upis, kao i treninzi, održat će se u službenim prostorijama kluba na adresi fra. Didaka Buntića 46a. Upis je u subotu, 28. rujna 2019. od 10 do 12 sati.

Ove godine s djecom će raditi nekoliko trenera koji će se svojim radom prilagoditi različitoj dobi i stupnju znanja djece.

Šah, često poznat kao igra za intelektualno darovite, je najbolji sport za vježbanje najvažnijeg organa u našem tijelu: mozga. Diljem svijeta je uključen u školski program, gdje postoji kao samostalan školski predmet.

U BiH nije dio redovnog školskog programa, ali širokobriješki osnovci imaju priliku trenirati šah u klubu koji ima dugu tradiciju rada s djecom i mladima.

Šah je najbolji sport za vježbanje najvažnijeg organa u našem tijelu: mozga

Šah potiče razvoj mozga i kreativnost kod djece, uči planiranju, a poboljšava i sposobnost pamćenja i vještine čitanja.

Djeca stječu samopouzdanje učeći samostalno rješavati probleme. Osim svih dobrobiti šaha kao sporta, članovi šahovskog kluba Široki imaju priliku putovati, natjecati se s vršnjacima i sklapati nova prijateljstva.

Za sve dodatne informacije o školi šaha i upisima, možete se javiti na brojeve telefona 063 975 954 (Dario), 063 466 445 (Jure), 063 312 325 (Ante) ili u inbox Facebook stranice Šahovski klub Široki.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.