U subotu spektakl za Izbor fotomodela HNŽ-a

U organizaciji Fashion M-a i generalnog pokrovitelja TC Plaza u Mostaru se održava regionalni Izbor za fotomodela Hercegovačko-neretvanske županije.

Tijekom proteklog vikenda predstavnici direkcije su održali castinge u Čapljini, Čitluku, Jablanici, Mostaru i Konjicu te odabrali predstavnice navedenih gradova koje će se pojaviti na finalnoj večeri u subotu, 5. lipnja 2021. u 20:00 sati na platou TC Plaza.

Iz svakog grada plasirale su se prelijepe djevojke te će žiri i publika imati priliku da od 17 najboljih izabere osam predstavnica ove županije za federalni izbor.

Na castinzima koji su održani u Storia Čapljina, Sky lounge Konjic i TC Plaza Mostar plasman su izborile: Sara Kekić iz Mostara, Vildana Imamović iz Mostara, Vanesa Zukanović iz Mostara, Ejla Prguda iz Mostara, Amina Dumpor iz Mostara, Ivana Sesar iz Mostara, Nejra Ćupina iz Mostara, Ema Meškić iz Mostara, Maja Pehar iz Čitluka, Katarina Soldo iz Čitluka, Iva Zovko iz Čapljine, Magdalena Milošević iz Čapljine, Jasmina Habibija iz Konjica ,Najra Voloder iz Konjica, Ajla Lavić iz Konjica, Ajla Klepo iz Jablanice, Ajla Đelmo iz Jablanice.

Djevojke očekuju dvodnevne pripreme na kojima će raditi sa stručnim timom koreografa, fotografa, frizera, šminkera kako bi zablistale na finalnom showu.

Organizator se zahvaljuje svim sponzorima, domaćinima i medijskim pokroviteljima na podršci te poziva i ostale gospodarstvenike da podrže projekt u koje je uključena mladost i ljepota Hercegovačko-neretvanske županije.

(www.jabuka.tv)