U srijedu Mepas Mall Drama Dan

7. Mepas Mall rođendan započinje na najbolji način, uz svima omiljeni Drama Dan! Savršena ponuda, primamljivi izlozi i niske cijene! Što više poželjeti?

Rođendanski Drama Dan je izvrsna prilika da potpuno obnovite svoju garderobu! Ako ste slučajno trebali neki izgovor za shopping, nema boljega od kupovanja uz odlične popuste! Osvježite svoje ormare novim kolekcijama i veselim proljetnim bojama, a Mepas Mall će se pobrinuti da to uspijete po najpovoljnijim cijenama!

Odlični popusti, neodoljive modne kombinacije i brojne druge pogodnosti čekaju vas u srijedu 10.04. u Mepas Mallu, a popuste koji vas očekuju možete pogledati ovdje.

Iskoristite odlične rođendanske Drama Dan popuste i ispišite svoju proljetnu modnu priču! Ne propustite ovu sjajnu priliku za kupovinu najdražih komada iz novih kolekcija uz odlične  popuste i najzabavnije trenutke. Obnovite garderobu, razveselite vaše najdraže i punih vrećica uživajte u rođendanskom slavlju i najboljoj zabavi na svakom koraku.

Pozivamo vas da budete dio još jedne lijepe shopping priče u srijedu 10.04. i zajedno sa nama proslavite 7. Mepas Mall rođendan!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu