U srednjim školama u ŽZH održat će se predavanja o EU – Jabuka.tv

U srednjim školama u ŽZH održat će se predavanja o EU

Direkcija za Europske Integracije zajedno s Udrugom “Pravi put” će održati predavanje u ožujku za srednje škole ŽZH.

Direkcija za Europske Integracije BiH će zajedno s Udrugom Pravi Put Grude u ožujku 2021. održati nekoliko predavanja u srednjim školama diljem Županije Zapadnohercegovčke i to na teme:

  • 1) predavanje o Europskoj Uniji. Prvo predavanje na temu procesa europskih integracija Bosne i Hercegovine i obaveza koje naša država mora ispuniti prije nego što postane članica EU, ovo predavanje održati će iz Direkcije za europske integracije.
  • 2) u drugom dijelu učenicima će predavanje održati profesor Kulenović s Filozofskog fakulteta u Sarajevu, na temu zaštite osobnih podataka, odnosno, pravilima koja se primjenjuju u EU i koja će se, nakon izmjene zakonodavstva, primjenjivati i u BiH.

Za ova predavanja Udruga je dobila suglasnost od nadležnog Ministarstva ŽZH.

U sklopu ovih predavanja učenicima će biti podijeljeni kao i novo, dopunjeno i ažurirano izdanje Pojmovnika europskih integracija, koje je objavljeno 2020. Direkcija, također, izdaje i znanstveno-stručni časopis Sui generis, pa u sklopu ovih događaja će se podijeliti ovaj časopis.

U sklopu ovih predavanja  primjenjivati će se epidemiloške mjere, priopćeno je iz Udruge Pravi put.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Oh divno. Teme predavanja: kako postati transrodna nakaza u pet koraka; pedofilija za početnike; lockdown za najmlađe; prednosti GMO sjemena i kako uništiti domaći; ostanak kod kuće- prednosti; štetnost interakcije s vršnjacima- super načini kako izbjeći kontakt s bližnjima; usmrti svog djeda vakcinom- brzi tečaj ;zabrani sebi kretanje; prednosti nošenja dviju maski odjednom; izolacija i samoizolacija- sve u jednom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.