U Srbiji jeli mezu sa tijela golih djevojaka

Beogradski list Kurir piše o “bakanalijama” koje su se dogodile na proslavi Sindikata pravosuđa Srbije. Atraktivna plavuša leži na stolu u crnim gaćicama. Na nogama joj je postavljena meza od najfinijeg pršuta i suhog mesa, a na grudima joj je isjeckano  voće. Ovo nije scena iz nekog filma, već susret Sindikata pravosuđa Srbije, na kojem unajmljene gole djevojke izigravaju poslužavnike!

Fotografije sa ovog događaja Kuriru je poslao Dragan Nedeljković, predsjednik Sindikata organizacija pravosudnih organa Srbije, koji je optužio suparnički Sindikat pravosuđa Srbije da zloupotrebljava organizaciju za osobne interese. Strašno! One leže na stolu, a pored njih lubenice. Fotografije su nam dostavile čestite kolege, koje su nažalost bile prinuđene da nazoče tom skandaloznom primanju. To liči na sve osim na druženje radnika pravosuđa – tvrdi Nedeljković, koji također ističe da posjeduje dokaze o financijskim malverzacijama i da je spreman to da predoči nadležnim organima i javnosti.

– Konkretno, posjedujem dokaze da na račun Sindikata pravosuđa Srbije novac uplaćuju firme i pojedinci protiv kojih se vodi kazneni postupak ili čiji su bliski srodnici u zatvoru – zaključio je Nedeljković. S druge strane, Slađanka Milošević, predsjednica Sindikata pravosuđa Srbije, za Kurir kaže da su Nedeljkovićevi navodi neistiniti: – Važimo za smjeran sindikat. Ne znam odakle Nedeljkoviću takve informacije i slike. Nikad nismo unajmili gole djevojke za svoje susrete. Uostalom, čak i da pravimo bakanalije, mi to radimo od naših para – pravda se Miloševićeva.

U drugim sindikatima kažu da su im proslave pristojne. Ljubisav Orbović, predsjednik SSSS, u čijem je sastavu i pomenuti sindikat, tvrdi da nikad tako nešto nije video uživo, već samo na filmu.- Prvi put čujem za to. Ne mogu da vjerujem da se to događa, a da ja ne znam. Gledao sam “Kaligulu”, ali na sindikalnim skupovima to nisam vidio – rekao je Orbović. Ranka Savić iz ASNS kaže da tako nešto nikad ne bi moglo da se dogodi u sindikatu koji ona vodi: “Bože sačuvaj! Ne mogu da vjerujem! Ako je istina, to je izvan pameti!”

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.