U spektakularnoj pljački u Mostaru dvojac na motociklu oteo 130.000 KM

U središtu Mostara dvojica lopova na motociklu izvela su spektakularnu pljačku kada su iz službenog vozila sportske kladionice “Bet live”, koje se zaustavilo na semaforu, otela torbu u kojoj se navodno nalazilo oko 130.000 KM.

Pljačka se dogodila u ponedjeljak oko 11.00 sati.

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić nije mogao potvrditi točan iznos novca. “Mogu samo potvrditi da je riječ o većoj količini novca, koliko točno, to ne mogu kazati”, rekao je Marić.

On je naveo da je djevojka vozila službeni automobil “Caddy”, da se zaustavila kada je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu kod zgrade “Mostarka” i da su se do nje dovezla dva muškarca na motociklu, javlja Srna.

“Jedan od njih je žurno otvorio suvozačeva vrata i samo zgrabio torbu s novcem koja se nalazila na suvozačevom sjedištu, te su se udaljili niz ulicu na motociklu”, kaže Marić. Prema neslužbenim informacijama, odbačena torba u kojoj se nalazio novac pronađena je u mostarskom naselju Bijeli brijeg.

On navodi da se sve odvijalo jako brzo i da djevojka nije uspjela vidjeti ni registraciju motocikla.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je u banku nosila novac prikupljen iz više kladionica. Bljesak.info javlja da je riječ o 130.000 KM.

(www.jabuka.tv)


22 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.