U spektakularnoj pljački u Mostaru dvojac na motociklu oteo 130.000 KM

U središtu Mostara dvojica lopova na motociklu izvela su spektakularnu pljačku kada su iz službenog vozila sportske kladionice “Bet live”, koje se zaustavilo na semaforu, otela torbu u kojoj se navodno nalazilo oko 130.000 KM.

Pljačka se dogodila u ponedjeljak oko 11.00 sati.

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić nije mogao potvrditi točan iznos novca. “Mogu samo potvrditi da je riječ o većoj količini novca, koliko točno, to ne mogu kazati”, rekao je Marić.

On je naveo da je djevojka vozila službeni automobil “Caddy”, da se zaustavila kada je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu kod zgrade “Mostarka” i da su se do nje dovezla dva muškarca na motociklu, javlja Srna.

“Jedan od njih je žurno otvorio suvozačeva vrata i samo zgrabio torbu s novcem koja se nalazila na suvozačevom sjedištu, te su se udaljili niz ulicu na motociklu”, kaže Marić. Prema neslužbenim informacijama, odbačena torba u kojoj se nalazio novac pronađena je u mostarskom naselju Bijeli brijeg.

On navodi da se sve odvijalo jako brzo i da djevojka nije uspjela vidjeti ni registraciju motocikla.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je u banku nosila novac prikupljen iz više kladionica. Bljesak.info javlja da je riječ o 130.000 KM.

(www.jabuka.tv)

22 komentara

  • naši kriminalci i djevojka, hahahaha mislim da treba veliki ekspert policijskih sluzbenika sa svih razina ove države, SIPA, Federalna , Županiski MUP pa čak i obavještajnu službu uključiti , te agenciju za kordinaciju policijskih tijela, tužitelje sa svih razina , državni, federalni, županijski, kako bi napravili plan istrage u ovom pomno i nadasve dobro osmišljnom krivičnom dijelu. Pa da istraga traje desetak godina.

  • Ovi kladioničari,mafija pljačkaju svaki dan,došlo vrijeme da i njima neko uzme mrvice,ako i ovo nije neka njihova izmišljena igra.Čuj u torbama se nosi po 120 000 km.Ako je istina,nije mi ih žao niti sekunde,potrovaše omladinu,mlade,stare i usput opljačkaše.O plaćanju poreza da i ne govorimo,koje muljaže.

  • Neka su……….Bas mim je drago………Cak i oni sto nisu bas pametni vide da djevojka sto je prevozila 130.000 km je bila u dogovoru sa pljackasima……….mislim …cura vozi 130.000 km u srid bila dana u kediju bez zastite ….stane na crveno….dolazi motor…otvaraju vrata koja nisu bila zakljucana ….uzimaju torbu u kojoj je 130.000 km i nestaju…..hahahaha…kako naivno…i budala vidi da je sve dogovorenu…..Odkud su ovi motoristi znali kad ce ona vozit pare a mislim da su znali i koliko ce bit a ona uopce nije reagirala i nije zakljucala vrata…..ma daj molim te…prozirno do jaja!!!!Samo nek cura ostane smirena i nece ih nikad nac!!!

    • Ma jesam…..ma bogu plakat…….ko da je sve proklestvo na ovo jadnu Hercegovinu doslo!!!Dokle vise!!!!Za mi ove omladine ….propasce skroz!!!!

        • Zalosno al je tako doslo da je u Albaniji bolje a prije 10 godina smo za njih bili Svicarska…….radio sam sad u Kanadi 4 miseca …nije lako niti je med i mliko ko sto se govori al se more normalno zivit…predaleko smo mi od toga!!!!!

  • Ljubo, vrag ti sriću odnija, o kakvoj namještaljci govoriš ti i neki drugi u komentarima. Znaš li ti da cura na pravdi Boga more bit osumnjičena a da nema nikakve veze s pljačkom. Dosta joj je njezine muke.

Komentiraj: