U Širokom Brijegu predstavljena “Nota života” autorice Mirjane Barać

Narodna knjižnica u Širokom Brijegu bila je u utorak pretijesna za sve one koji su došli na predstavljanje zbirke pjesama “Nota života” autorice Mirjane Barać.

Riječ je o zbirci pjesama koja zaista predstavlja “notu života”,  kazala je za portal Jabuka.tv sama autorica Mirjana Barać.

Dotakla sam se svih tema. U svakoj je pjesmi moj kostur, a ostalo je nadogradnja, istaknula je Barać naglašavajući kako je ova zbirka nastajala jako dugo.

Pisala sam nekada davno u srednjoj školi. Napravila sam zaista dugu pauzu i prije tri godine krenula sam s tim, kazala je autorica.

U programu predstavljanja sudjelovale su književnica Radica Leko, pjesnikinja Marija Lovrić – Crnjac i autorica Mirjana Barać.

Stihove iz ove zbirke kazivala je pjesnikinja Vesna Mandić i Luka Jurilj.

Autorica zbirke Mirjana Barać rođena je 1976. u Posušju, gdje završava Kemijsko tehničku školu. Udana je, majka četvoro djece. Živi u Turčinovićima. Do sada su njezine pjesme objavljivane u nekoliko skupnih zbirki „Pisci i njiževnost“, „Minelino srce“, „Teov put“, časopisu „Franjinim stopama“ te po raznim pjesničkim portalima.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.