U Širokom Brijegu otvorena robna kuća LYPA

Široki Brijeg je postao bogatiji za još jedno mjesto uživanja i kupovine. U petak, 7. svibnja, u 10:00 svoja vrata je otvorila robna kuća LYPA.

U novouređenom prostoru, kupci su uživali u bogatoj ponudi, popustima, kao i poklonima koje su za njih pripremili zakupci: Juventa sport, Kuća mode, te CM trgovina.

Najmlađi su se imali prilike družiti s nogometašima Širokog Brijega, okušati u nožnom tenisu, koji je izazvao poprilično oduševljenje malih ljubitelja nogometa, te osvojiti neke od pripremljenih nagrada.

Jako smo sretni i ponosni što je robna kuća LYPA otvorila svoja vrata. Vjerujemo da će ispuniti očekivanja svih naših kupaca i da će svatko od njih naći ponešto za sebe. Zbog epidemiološke situacije, nismo bili u mogućnosti upriličiti veliko otvaranje, ali smo za sve posjetitelje pripremili brojne popuste i pogodnosti, koji će trajati cijeli ovaj vikend.

Posebnu pozornost smo posvetili uređenju interijera, a po prvi put u Širokom Brijegu svoja vrata su otvorili Juventa sport, Kuća mode, te preuređena CM radnja, koja se ovoga puta prostire na mnogo više kvadrata, rekao je direktor robne kuće LYPA Ivan Šakota.

Zaljubljenici u modu, sportski način življenja, make up, te svi oni željni kupovine, zasigurno će biti zadovoljni izborom koji nudi robna kuća LYPA na čak 2.800 m2 prodajnog prostora. Ovaj vikend, petak i subota, posjetitelje očekuju i posebni popusti povodom otvaranja.

Radno vrijeme robne kuće je od ponedjeljka do subote, 9:00 – 21:00 sat.

*Sponzorirani članak