U Širokom Brijegu javna prezentacija hercegovačke ratničke vještine Pietas

Javna prezentacija hercegovačke ratne vještine Pietas održat će se u petak, 27. ožujka 2020. godine, u Širokom Brijegu.

Klub ratničke vještine Pietas želi svim zainteresiranima pokazati i približiti svoj rad. Prezentacija će se održati s početkom u 18:00 sati u dvorani kluba na adresi Trnska cesta 54 (prizemlje kuće između Vinmara i Barcoda).

Spomenuti klub osnovan je u Mostaru prije 20 godina daleko od očiju javnosti. Kroz ratnički aspekt samoobrane i preživljavanja, svoje članove uči vrijednostima moralnog, poštenog i kvalitetnog načina života. Članovi kluba ratničkih vještina Pietas uče se biti vještiji i psihički jači, spremni za svladavanje prepreka u svakodnevnom životu.

Prvi put u javnost izašli su na ljeto 2019. godine od kada je ova vještina postala javno dostupna svim zainteresiranima.

Svi zainteresirani moći će kroz prezentaciju vidjeti različite aspekte rada našega kluba: tjelesni, psihički, strateški i slično. Isto tako uživo će vidjeti i doživjeti samoobranu od različitih oblika oružja i goloruke borbe. Tijekom cijeloga vremena svi zainteresirani će moći postaviti pitanja i dobiti odgovore za sve što ih zanima i tako aktivno sudjelovati u samoj prezentaciji, izjavio je za Jabuka.tv član Uprave Kluba ratničke vještine Pietas Kristijan Kraljević.

Vrata su njihovog kluba otvorena za sve koji žele raditi na sebi i svojim životnim vrijednosti.

Svi zainteresirani za javnu prezentaciju mogu se javiti na brojeve: 063/438-991 (Kristijan) ili 063/417-187 (Nikola).

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Eh mogu reci da sam prosao obuku i otad iako se nebi slozili s time moguce je da moze vjerovatno ideja sama toga , a potvrđeno je od iste strane iz vise razliciti pogleda rezolucija bas kod njih slicni tako da se moze kazati da smo svi clanovi zadovoljnj ili bar većina bas smo na to sve skupa ponosni.

  • Prošao sam i ja obuku a jesam li što naučio to ocjenjuju drugi.Učiteljica me u školi učila kako pametno da sastavim rečenicu.To znam da nisam naučio.

  • Ne lazi narodu Lotahver Matheus pao si na obuci vidjeli smo te ako se to moze nazvat padom svjedocimo svi mi zadovoljni obuceni pripadnici i znamo da si dobar al nisi prosao obuku bas nije posteno vjerovatno te uciteljica mrzila nije do tebe unatoc tomu i dalje si Klevinijeski ucenik obuke.

  • Ovo na slici ga drvenim vibratorom napada?
    Gledajući snimke navedene vještine u praksi, super je za obranu ako protivnik neće koristiti obje ruke i ako će past prema želji protivnika..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.