U Širokom Brijegu dvojica mladića uhvaćena s marihuanom

U petak 9. listopada 2020. godine u 20:15 sati, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su u mjestu Knešpolje (Grad Široki Brijeg), zaustavili osobno motorno vozilo marke “Mercedes”, BiH registarskih oznaka.

S njime je upravljala osoba iz Širokog Brijega, dok se na mjestu suvozača nalazila još jedna osoba iz Širokog Brijega kojom prilikom su pronađene dvije PVC vrećice u kojima se nalazila suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana, objavio je MUP ŽZH u ponedjeljak na svojim stranicama.

Policijski službenici su istu izuzeli na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, a nad jednim od njih je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela iz čl. 239 KZ FBiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg će protiv njega podnijeti izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, priopćili su iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)