U Širokom Brijegu 18. druženje osoba s invaliditetom ŽZH

Udruga osoba s invaliditetom ŽZH organizira prigodno 18. druženje dana 01. prosinca 2022. godine u Širokom Brijegu povodom Međunarodnog dana OSI.

Svečana misa će se održati u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu s početkom u 16:00 sati, dok će se zabavno-kulturni program i prigodno druženje odvijati u svadbenom salonu ”La Viva” s početkom u 17:00 sati.

Ovom prigodom Udruga osoba s invaliditetom ŽZH će obavijestiti sve nazočne kako invalidne osobe u FBiH planiraju održati mirni prosvjed ispred zgrade Vlade FBiH u Sarajevu, ul. Hamdije Čemerlića br.2., dana 03. prosinca 2022. godine.

Sve to kako bi ukazali na sustavnu diskriminaciju koja se svih ovih godina od završetka Domovinskog rata u BiH čini prema civilnim invalidnim osobama, a poglavito prema djeci s invaliditetom i osobama s posebnim potrebama od strane zakonodavne i izvršne vlasti u FBiH, a poglavito od strane Vlade FBiH.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Što ne šaljete one dvi babe što vode udrugu u mirovinu jer su odavno u mirovini, a zaposlite mlade školovane osobe s invaliditetom! One dvi imaju mirovinu, invalidninu i primaju još dosta novca od županije, a toliko je mladih nezaposlenih, školovanih i pametnih. Ta svatko može voditi udrugu invalida, a pogotovu školovaniji i pametniji od ove dvije babetine…

  • Osobe sa invaliditetom trebaju pažnju društva i sveširoke društvene zajednice.
    Podrška svima koji pridonese na bilo koji način životu osoba sa invaliditetom

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.