U Široki Brijeg stižu najjači obarači ruke

Natjecanje u profesionalnom obaranju ruke bit će održano u nedjelju, 12. studenog u gradskom Kinu Borak u Širokom Brijegu s početkom u 12 sati.

Riječ je o četvrtom, odnosno službeno drugom natjecanju, koje organizira Klub za obaranje ruke Široki.

Svake godine podižemo ljestvicu na viši nivo, pa tako i ove. Pobjednici super mečeva dobit će medalje, a pobjednici apsolutne ili open kategorije novčane nagrade i pehare. S posebnim će se zanimanjem pratiti nadmetanja ‘open klase’ desne ruke u kojoj će se pobjednici super mečeva međusobno boriti za ukupnog pobjednika natjecanja, te po prvi put na našem prostoru za novčanu nagradu i pehar, a osigurane su novčane nagrade i pehari za drugo i treće mjesto, kazao je organizator natjecanja ovog sve popularnijeg sporta Ivan Zovko za Jabuka.tv.

Ove godine dolaze sportaši obarači iz četiri države i 34 grada, među kojima ima višestrukih državnih prvaka, osvajača svjetskih i europskih prvenstava i kupova, te brojnih drugih turnira po Europi i svijetu.

Ove godine dolaze sportaši obarači iz četiri države i 34 grada

Najzvučnije ime među njima je zasigurno višestruki prvak Hrvatske i dvostruki vice prvak Europe Andrija Šimić koji ima i četiri medalje sa svjetskih kupova.

Uz to je i trener trenutno najjačeg obarača na svijetu Rina Mašića koji je također nastupio i pobijedio prošle godine u Širokom Brijegu.

Zatim, nastupit će i višestruki prvak Hrvatske Josip Poleš, osvajač mnogih svjetskih i europskih medalja i domaćih natjecanja u obaranju ruke koji je već dugo godina neporažen na lijevu ruku.

Tu je i šesterostruki državni prvak Slovenije Matej Zidarić, ali i pobjednik nekoliko regionalnih profesionalnih turnira među kojima su i dva super meča u Širokom Brijegu Mubekir Zilić.

Uz njih, nastupit će i Ivan Čarić, Nermin Nazdrajić, Dean Lenče, Sebastian Mašić, Branimir Glavaš, Denis Špoljarić te mnogi drugi.

Glavni sudac je Ivan Dogan iz Zagreba koji je dosada sudio mnoga svjetska i europska natjecanja u obaranju ruke.

Ovim putem zahvaljujem svima koji su nam podrška da ovo natjecanje bude na vrhunskom nivou, veliko hvala Gradu Širokom Brijegu i gradonačelniku Miri Kraljeviću koji su svake godine velika podrška za ovaj događaj, kao i ostalim sponzorima, istaknuo je Zovko za Jabuka.tv.

Nakon natjecanja, druženje uz glazbu uživo nastavlja se u Focus Baru na Trnu u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.