U Široki Brijeg stiže popularni mađioničar Staneli

Iluzionist svjetskog glasa i mađioničar Staneli stiže u Široki Brijeg.

Program od 100 minuta za sve zainteresirane održat će u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu, u subotu, 18. ožujka s početkom u 18:00 sati. 

Staneli je nastupao i za švedsku kraljevsku obitelj, a u Širokom Brijegu najavljuje spektakl za pamćenje. 

Dođite i budite dio čarolije koja pokreće emociju, izjavio je Staneli.

Ulaznice možete kupiti na dan predstave od 12:00 sati, na ulazu u dvoranu, a cijena ulaznice iznosi od 8 KM. 

Iluzionist podrijetlom iz Bosne i Hercegovine svoj životni put nastavio je u Švedskom, a svojim trikovima i izvedbama zadivio je cijeli svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Staneli (@staneliofficial)

Nastupao je u zabavnom showu Supertalent u Hrvatskoj, a zlatni gumb dala mu je pjevačica Maja Šuput. 

Začinite običnu subotu čarolijom i pogledajte show mađioničara Stanelia.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Dvorana mu ne treba radi broja gledatelja već radi drugih stvari i trikova, eho efekt, moguće kolektivne hipnoze itd, treba vidjeti šta lik točno prakticira prilikom svojih mađioničarskih ”trikova” jer ljudi nemaju pojma da nije niti blizu isto – pojam trik i magija, kao ni prakticiranje magijskih i iluzionističkih trikova, ovo prvo ukoliko se osoba dublje bavi magijom ( a znate li i za tzv.crnu magiju vjerojatno znate ? ) prilikom samosugestivnih i vanjsko-sugestivnih seansi ta osoba može biti pod utjecajem zloduha i negativnih sila, to nije od juče, o tome imamo i u Bibliji opisano, stoga ne zalijećat se s divljenjem ovakvim likovima, malo proguglajte prakticiranje crne magije i demnskih sila kod poznatog ”mađioničara” Dynama i sličnih likova koji su eksponati tamnih sila, pa evo proučite malo šta dotični prakticira ustvari i koji su mu glavni izvori trikova, ako nema tu nimalo magije, ok, ali ako ima, onda na njega slati našu nevinu djecu .. hhmm

   • Ma ko mu se divi ko li ce ga gledat…nebi da mi je na njivi izisla.Naso je di ce zgrnit pare.Niz moje prazne djepove vjetrovi mi prolaze.

   • Jeli korizma ili je završila drage Hrvatine u vlasti Širokog!!!Pare i pohlepa nečekaju Uskrs,a koga pitam,sramota dragi moji,da 40 dana budemo u tišini….

   • 12:19

    hahahahahhahahahahahahhahahahah je me nasmija…
    Nisam znao da imamo još srednjovjekovnih seljaka koji vjeruju u magiju i demonske sile… hahahahha

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.