U Sarajevu uhićene dvije djevojke zbog droge

U Sarajevu su protekle noći dvije ženske osobe uhićene zbog posjedovanja droge, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Sinoć u 23:40 sati policijski službenici Druge PU – PS Centar, uhitili su osobu E.K, rođenu 1998. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila KD iz člana 239. KZ FBiH (Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga).

O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, nakon čega je osoba uhićena 29. listopada 2017. godine u 01,45 sati i predana u službene prostorije Jedinice za osiguranje objekata izdržavanje uhićenih osoba.

Istu noć, 28. listopada 2017. godine u 00:02 sati policijski službenici Druge PU – PS Centar, uhitili su osobu N. Dž, rođenu 1996. godine iz Zavidovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila KD iz člana 239. KZ FBiH (Posjedovanje i omogućivanje uživanja opojnih droga). O navedenom je obavješten dežuni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju navedenog kaznenog djela, prenosi N1.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.