U samo dva dana serija puna napetosti i obrata postala je hit

Britanska serija Anatomija jednog skandala došla je na Netflix 15. travnja, a već je hit među gledateljima.

Prema podacima analitičke tvrtke FlixPatrol objavljenim 17. travnja, napeta drama zasjela je na prvo mjesto trendinga serija objavljenih na Netflixu diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Po popularnosti prestigla je Bridgerton i Elite.

Seriju je na IMDb-ju dosad ocijenilo gotovo tri tisuće korisnika te ocjena trenutačno iznosi 7.1.

Gluma je besprijekorna. Glavne glumice su nevjerojatne. Priča ima zanimljiv obrat, Pokazuje kako svi mogu drugačije gledati na istu situaciju. Sjajna radnja, dobro odglumljeno, svi su likovi pomno usklađeni, Zaslužuje puno višu ocjenu od 7 koju trenutno ima. Drži pozornost gledatelja od početka do kraja,  Priča se polako razvija i jako sam uživala, samo su neki od komentara o ovoj seriji.

Serija se temelji na istoimenom romanu Sare Vaughan, britanske novinarke i spisateljice, koji je preveden na 21 jezik. Riječ je o sudskoj drami, napetoj priči o pokušajima izbjegavanja zakona te prikazivanju istine i emocionalnih odnosa koji nisu tako čvrsti kao što se vjerovalo.

Privilegiran život Sophie (Sienna Miller) počinje izmicati kontroli nakon što afera njenog supruga Jamesa (Rupert Friend) ispliva na površinu, no najgore tek slijedi. Suradnica Jamesa optuži za silovanje i kreće suđenje. Sophie je uvjerena u suprugovu nevinost.

Uz Siennu i Ruperta, značajne uloge u seriji imaju Naomi Scott i Michelle Dockery.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.